nagy hajó
 

Köszöntjük az MP Logistic Bt. honlapján!

Budapesti székhelyű vállalkozásunk 2001-ben, az ausztriai Mayer & Resl GmbH-ból kiválva, a fővárostól 45 km-re, Esztergomban, 100 %-os magyar tulajdonban kezdte meg önálló működését.

Az MP Logistic Bt. a Magyar Általános Szállítmányozási Feltételek alapján működik. 
Megbízóink biztonsága érdekében társaságunk szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkezik.

Megalakulásunk óta szállítmányozási tevékenységünk folyamatosan bővült, mára kiterjed minden fuvarozási módra, számos hajózási, vasúti, légi és belföldi fuvarozó társasággal működünk együtt és világszerte kapcsolatban állunk különböző szállítmányozóval is. 

Cégünk több éves, kölcsönös bizalomra és azonos célokra épülő partneri kapcsolatai biztosítják a minőségi szolgáltatást, a megbízók igényeinek maradéktalan kielégítését. Vezérelvünk a rugalmasság, mely lehetővé teszi partnereinknek a szállítmányozásból eredő problémák, gondok minimálisra történő csökkentését.

Megbízóink érdekeit maximálisan figyelembe véve dolgozzuk ki a számukra legmegfelelőbb szállítási módozatokat, - a költségek, a határidők és egyéb sajátos feltételek - ezzel is segítve a megbízó cégek logisztikai szakembereinek munkáját.  
Sikeres működésünk eredményekén megrendelőink között szerepelnek a térség legjelentősebb autóipari vállalatai, hazai és nemzetközi cégek, kis- és nagykereskedők, magánszemélyek egyaránt. 

Megbízóinknak átfogó szállítmányozási szolgáltatásokat nyújtunk az alapanyagok beszállításától (Japán ill. több európai uniós ország) kezdve az elkészült termékek kiszállításáig (EU ill. USA, India, Indonézia, Kína).

A gyorspostás küldeményektől kezdve a légi és a gyűjtő tételek, részrakó és komplett kamionok valamint az LCL és FCL konténerek szállításáig.

Partnereink megelégedettségét tartjuk szem előtt, első helyen, hisszük, hogy cégünk rugalmassága, megbízóinkkal kialakított jó kapcsolat és szolgáltatásunk magas színvonala, valamint a versenyképes árak biztosíthatják számunkra a hosszú távú együttműködést.